Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fishbot kamera - kilka pytań

flaquuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam kilka pytan odnosnie korzystania z fishbota wbudowanego w mod kamera.

1. Mm kilkadziesiat kont 30lvl, chcialbym zaczac nimi lowic, kazde na innym emailu. I teraz tak: lowilbym 3 naraz, ale tylko wtedy gdy jestem przy komputerze (gram na 2 monitorach) wiec mialbym staly wglad w kazde konto. Znaczaco zmniejsza to szanse na bana?

2. Czy samo wlaczenie funkcji fishbota wyswietla sie w logach i od razu to sprawdzaja czy ban leci tylko gdy gm znajdzie i sprawdzi bota?

3. Bany za fb leca po emailu czy ip?

Pozdrawiam

Opublikowano

1.Tak zmniejsza to szanse na bana bo jak bd pilnował to odpiszesz gm'owi jak do cb przyjdzie ;)

2.GM wpadnie do cb i dopiero jak nie bd dawał oznak że to ty łowisz da bana (musisz mu odpisać) 

3. Bany za fb lecą na emailu.

Odpowiedzi udzieliłem z własnego doświadczenia ;)

Opublikowano

1.Po IP przeważnie jadą i logach, możliwe, że gdybyś pilnował i ktoś z administracji by się przywalił to po odpisaniu pewnie by Ci dał spokój
2.Logi
3.Lecą po IP, a nie po samych meilach :p

Opublikowano

1.Po IP przeważnie jadą i logach, możliwe, że gdybyś pilnował i ktoś z administracji by się przywalił to po odpisaniu pewnie by Ci dał spokój

2.Logi

3.Lecą po IP, a nie po samych meilach :P

Śmieszny/a Jesteś bociłem z 2 dni cały czas będąc przy kompie i jakoś nie dostałem bana i nie banują na ip tylko na email zbanowali mi woja którym jechałem na wh i jakoś na innym koncie mg grać  ??

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Śmieszny/a Jesteś bociłem z 2 dni cały czas będąc przy kompie i jakoś nie dostałem bana i nie banują na ip tylko na email zbanowali mi woja którym jechałem na wh i jakoś na innym koncie mg grać  ??

Widocznie miałeś farta z tym, że nie dostałeś bana, nie wiem kiedy tego bana otrzymałeś, ale teraz lecą nie na maile, ale na IP ;)

Opublikowano

1.Tak, gdy pilnujesz kota zmniejszasz szansę na bana - kiedy GM do Ciebie pisze ty grzecznie odpisujesz i on się odczepia.

2.Jak odpiszesz do GM'a to zostawi Cię w spokoju.

3.E-Mail

giphy.gif ­

Opublikowano

Widocznie miałeś farta z tym, że nie dostałeś bana, nie wiem kiedy tego bana otrzymałeś, ale teraz lecą nie na maile, ale na IP ;)

RonKu bana na e-mail dostałem z tydzień temu więc nie "teraz" banują na ip.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...